Programi

TGN LIGHT

TGN MEDIUM

TGN HARD EXCLUSIVE

BODY sculpt

Dance burn fitness

Funkcionalni trening

Pilates

Što dobivate

Mnoge programe uveli smo po prvi puta na ovom području ( Body Pump, Body Sculpt), isto tako je i s rekvizitima, sve kako bi treninzi bili što kvalitetniji i inspirativni. Veliku važnost posvećujemo sigurnom i pravilnom izvođenju vježbi, pratimo najnovije trendove u vježbanju, ali biramo što ćemo uvrstiti u naše programe. Energija grupe, trenera, korištenje različitih rekvizita, pomoć u odabiru programa, savjeti zasigurno dovoljan su razlog da odaberete upravo ovaj centar za svoje vježbanje.

Treninzi

TGN LIGHT

Program koji sadrži sve – aerobno, snaga nogu, trupa, trbušne i leđne muskulature, mobilnosti, strechinga, ali bez visokog inteziteta. Veliki izbor vježbi, promjene rekvizita (štapovi, male i velike Pilates lopte, steperi, bučice, trake…) doprinose atraktivnosti treninga na kojem nikada ne nedostaje smijeha. Velika pozornost pravilnom izvođenju vježbi i disanju.

OPIS PROGRAMA

‘Pravi, pravcati trening, al pomalem’

‘Meni su rekli da je ovo light…..’

‘Ako je ovo light, kako izgledaju ostali treninzi….’

‘Smijale smo se poslije sve do auta…’

‘Ja mogu i na žešće treninge, ali tu dolazim samo zbog ekipe…’

KOMENTARI

Odličan izbor kao uvodni trening, za one koji počinju, za one koji ne mogu ili ne žele visoki intezitet.

Tanja

TGN MEDIUM

Program koji svatko može prilagoditi vlastitim sposobnostima. Prvi dio treninga je aeroban, uključuje dinamične vježbe koje su ponekad spojene u kratke i vrlo jednostavne koreografije. Drugi dio treninga usmjeren je na intenzivne statične vježbe za pojedine mišićne skupine s naglaskom na predio trbuha, nogu i guze. Zajedno, dobivate odličan i kompletan trening.

OPIS PROGRAMA

Vrlo precizno, kontrolirano i tehnički pravilno  izvođenje vježbi doprinose da trening ‘naizgled’ ne izgleda težak, ali osjećaj poslije i rezultati mijenjaju percepciju.

Uz određeno iskustvo, svatko može odraditi trening u zadanom ritmu ili naprosto smanjiti amplitude i broj ponavljanja dok ne postigne razinu da odradi sve.

TANJA

TGN HARD Exclusive

Program namijenjen maksimalno 5 vježbačica koje će imati poluindividualni pristup u tako maloj grupi.

Posebno određivanje opterećenja, izbora vježbi, ispravljanje, pravilno izvođenje. Kroz ovaj program vodi vas Tatjana Ostović – Šlehta, diplomirani kineziolog, profesor mentor,  s 30 godina trenerskog iskustva u grupnim fitness programima i teretani. 

U ovim treninzima koristiti će sve stečeno znanje, različita opterećenja i pristupe. Poznato je da voli i uživa u teškim treninzima, pa je ovaj program namijenjen onima koji vole ovakav pristup i spremni su na nove izazove.

OPIS PROGRAMA

Cijene i pravila za ostale treninge drugačija su za ovu grupu, pa je najbolje uputiti individualni upit.

Tanja

BODY SCULPT

Program usmjeren na povećanje mišićne izdržljivosti, definicije i jakosti te smanjenje potkožnog masnog tkiva. Izmjenom statičnih vježbi pazi se na kvalitetu pokreta, a uporabom različitih rekvizita pojačava se intenzitet treninga. Ako želiš poraditi na oblikovanju tijela u predjelu guze i trbuha, a uz to smanjiti masno tkivo ovo je trening za tebe. U sculptu nema koreografija, plesa i dinamičnih vježba koje uključuju doskoke tj. jako opterećenje na kralježnicu i zglobove

OPIS PROGRAMA

Ana je završila fitness akademiju “Magistra” i prve trenerske godine provela u “Amika centrima” u Zagrebu i nakon povratka u Varaždin, na sreću, radi u AC Tanja.
Upravo je ona inicirala uvođenje BODY SCULPT treninga u naš ponudu, jer je to jedan od najpopularnijih u Zagrebu, pa zašto u njemu ne bi uživale i varaždinke?

TANJA

DANCE BURN FITNESS

Unatoč nazivu, ne radi se o velikim plesnim koreografijama s plesnim koracima,  već o smisleno povezanim vježbama snage, na jedan glazbeni broj, koje onda čine malu i inspirativnu koreografiju. 

Koriste se bučice i bubnjarske palice, inpirativna glazba. Veliki broj vježbi usmjeren je na snagu nogu, guze i trbušne muskulature, ali cijelo vrijeme se intenzivno radi rukama, što dovodi i do lijepo oblikovanih ruku i uključivanje leđne muskulature.

OPIS PROGRAMA

‘We well we well rock you’

Sandra najviše uživa upravo u ovakvim treninzima i hvatala je svaku licencu (Zumba, Bokwa, Pound) koje su omogućile da zapravo sama i prema željama samih vježbačica kreira jedan poseban program.

Ovo morate probati!

TANJA

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening je vrsta tjelesne aktivnosti koja istovremeno aktivira više mišića, više mišićnih skupina i više zglobova. 

Koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, funkcionalni trening će utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost), energetskih sustava,  te na smanjenje masnog tkiva.

OPIS PROGRAMA

Obzirom da ovaj trening zahtjeva kako pravilno izvesti pokret, na koji način aktivirati određene mišiće kroz bodyweight ili uz različite rekvizite, girje, bučice, šipke, medicinke…..odvija se tri puta tjedno kao biste usvojili tehniku i izvođenje pokreta i  ostvarili planirane ciljeve.

TANJA

Pilates

Pilates je individualni sustav vježbanja gdje mišićni volumen postaje vretenast, elastičan i gibak te tijelo poprima duguljast i skladan izgled. Pilatesom ispravljamo loše držanje, posturu tijela i postajemo svjesni mišića kroz lagane pokrete koje prati pravilno disanje. Ovim sustavom vježbanja ne opterećujemo zglobove, nego jačamo mišiće trupa (trbušne i leđne mišiće, mišiće zdjelice). Jednim pokretnom jačamo jedan mišić, dok drugi istežemo. Joseph Pilates je volio govoriti: „Nakon 10 treninga ćete osjetiti razliku, nakon 20 treninga vidjeti razliku, a nakon 30 treninga ćete imati potpuno novo tijelo.

OPIS PROGRAMA

Ela Poljak,  magistra je  kineziologije, diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Na trećoj godini fakulteta uzela je izborni predmet „Pilates“. Zaljubila se u sustav vježbanja gdje disanje prati pokret ljudskog tijela. Zato je Ela tu, da Vaše tijelo dovede u ravnotežu, koordinaciju, razvije fleksibilnost i svjesnost o prostoru i osnaži mišiće potrebne za kvalitetan život. 

Individualno pristupa vježbačicama, prilagođavajući težinu izvođenja problematičnih vježbi. Dobro poznaje svoje klijentice. Sat je ispunjen njezinom dobrom energijom mlade osobe, pune znanja koja to voli i zna prenjeti. 

Tanja

It’s time to get fit!

Što kažu polaznici

Komentari polaznika

Anini treninzi su odlična opcija za sve one žele ojačati i izgraditi mišiće, a ne žele sami osmišljavati treninge i ne odgovara im vježbanje na spravama. Najvažnije od svega Ana će vas naučiti, ono najvažnije, kako pravilno izvoditi vježbe, kako pravilno disati, kako biste izbjegli povrede, ali dobro će vas izmoriti i pokazati kako do rezultata bez ‘ubojitih’, agresivnih i često štetnih programa vježbanja.

Posebno mi se sviđašto je trening namjenjen svima – onima koji žele ‘ispustiti dušu’, tako i onima koji naprosto žele aktivnost, zabavu i opuštanje. Sami birate tempo i intezitet obzirom na mogućnosti i ciljeve. Sve preporuke!

Barbara Selinger

Magistra hrvatskog i mađarskog

Vježbanje u Aerobic centru Tanja, za mene je već niz godina prije svega osobno zadovoljstvo , uz predane trenerice, u koju god grupu da dođete, dobru ekipu, uvijek zanimljive vježbe.

Izaberete li Trbuh&guza&noge medium, koji  ponekad prijeđe  i u hard, uz Anu Skuhalu, dinamičan i vrlo zanimljiv i kvalitetan sat vremena  posvećen sebi i svom tijelu. 

Isto tako, funkcionalni trening uz Leu Čevizović, uvijek visoko dinamičan i vrlo, vrlo koristan za izgled, ali i za izbaciti svu negativnu energiju jer poslije njezinog treninga – nemate više ni atoma ni snage ni energije!

Nakon svega osjećate se zadovoljno i sigurni da ćete se vratiti na idući trening.

Draženka Vincek Mišak

Magistra farmacije

Kod Tanje dolazim godinama, uz manje ili veće pauze. Vlasnica sam obrta, imam zaista veliki obim posla i vježbanje mi pomaže kako u izgledu, tako i da izbacim stres, iako je stvarno jako teško pronaći vremena u današnjem tempu. Uživam u teškim i žestokim treninzima, jednostavno mi odgovaraju.

Mi, žene poduzetnice, moramo se pomagati i podržavati – tako ja pomažem Tanji tretmanima, a ona meni vježbanjem. Za sve koji žele dobro izgledati, to je taj čarobni spoj.

Daliborka Hrupek

Kozmetičko - frizerski salon "Daliborka"

Članarine

Uplaćene članarine vrijede od datuma do datuma.

Molimo da poštujete vremenski period i napisani termin.

Članarina nije prenosiva na druge osobe.

U neradne dane vjerskih i državnih praznika NE RADIMO!

U slučaju dužeg izostanka (dva tjedna), članarinu ‘zamrzavamo’ i prenosimo u idući mjesec.

Možete kombinirati različite programe, uz dogovor s trenerom.

Možete kupiti POKLON BON koji je potrebno iskoristiti u roku dva mjeseca.

Moguće ‘zamrzavanje’ uz prethodnu najavu.

Polugodišnje članarine

Uplata se odnosi na određeni broj mjeseci plaćanja unaprijed.

Ostvaruje se značajni popust obzirom na mjesečnu uplatu.

Nema mogućnosti zamrzavanja članarine, popusta obzirom na izostanke s treninga.

U svakom trenutku moguće je prekinuti ovakvu članarinu sa završetkom tekućeg mjeseca:

a) preostalo vrijeme možete prebaciti na drugu osobu.

b) prestanak uz povrat novca – prethodni mjeseci obračunavaju se po punoj mjesečnoj članarini, a razlika uplate se vraća u roku 15 dana.

Godišnje članarine

Uplata se odnosi na određeni broj mjeseci plaćanja unaprijed.

Ostvaruje se značajni popust obzirom na mjesečnu uplatu.

Nema mogućnosti zamrzavanja članarine, popusta obzirom na izostanke s treninga.

U svakom trenutku moguće je prekinuti ovakvu članarinu sa završetkom tekućeg mjeseca:

a) preostalo vrijeme možete prebaciti na drugu osobu.

b) prestanak uz povrat novca – prethodni mjeseci obračunavaju se po punoj mjesečnoj članarini, a razlika uplate se vraća u roku 15 dana.

Pridruži se!

Prijavite se, odaberite, probajte i pronađite svoje mjesto u jednoj, prekrasnoj sportskoj priči!

Imate nedoumica? Nesigurnosti? Slobodno se javite i pitajte – za vas ćemo odvojiti sve potrebno vrijeme!

ili